lördag 13 november 2010

Hur länge till ska vi låta oss luras?

De förbjudna frågorna eller…frågorna som Moderaterna är rädda för


Hur länge till ska vi låta oss luras?

Hur länge orkar vi sova?

Hur korkade är vi?


Moderaterna vill inte du ska fråga följande saker:

Varifrån kommer pengarna till min plånbok?

Alliansen säljer ut våra gemensamma egendomar, ett överskott på 70 miljarder är borta och nu lånar de! 25’000 jobb har försvunnit i välfärden och i nästa mandatperiod riskerar ytterligare 100’000 jobb att försvinna.


Varför lånar alliansen så gärna?

Det kallas för ”Starving The Beast” och är ett sätt att bakbinda en eventuellt efterföljande rödgrön regering. Finns inga pengar i kistan kan man ju inte göra så mycket!


Vem kan ekonomi?

Statistik visar entydigt att (s)-regeringar skapar större BNP- och jobbtillväxt än borgarna.


Vad vill Reinfeldt egentligen?

Reinfeldt skriver i sin bok att ”Välfärdsstaten är en omöjlig konstruktion” och att den är ”2000-talets farligaste och dödligaste epidemi. Fullt jämförbar med pest, smittkoppor eller aids. Efter valet la man ner Arbetslivsinstitutet som forskade om bättre arbetsplatser, chockhöjde priset för att vara med i facket mm. Och har du följt med i massmedia ser du ju att alliansen inte stärker välfärden utan tar bort den. Du kanske personligen gillar att välfärden försvinner men håll med om att det faktiskt är att ljuga att prata väl om välfärden men att ta bort den!


Varför tycker alliansen det är OK att ljuga?

För ca 2’500 år sedan beskrev Sun Tzu den perfekta segern. Det var en seger utan strid – man fick segern genom list, genom att vilseleda. Vilseledningskonsten har idag av de konservativa utvecklats enormt. Reinfeldt kallar inte längre lögnen lögn utan ett pedagogiskt sätt att få dig att tänka rätt. Alltså att rösta på dom. Men tycker Du det är OK?

Stefan B Sigfried



Läs vidare i Stefan B Sigfried bok "Förlorat: EMPATI - den dolda kampen om våra idéer" (finns att ladda ner i PDF format här)

Stefan B Sigfried pekar på flera saker som moderaterna tagit av socialdemokraterna, hur M helt enkelt har lurat svenska folket, men ändå lyckas föra fram sin moderatpolitik. Det är ingen ny moderatpolitik utan den gamla politiken i ny retorik, ny kostym med en del smaksens till "det sovande folket".

moderater_socialdemokrater_socialdemokrater_moderater.gif

Likheten är ingen tillfällighet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar